Yoga in salina

SEDINTE INDIVIDUALE SI ABONAMENTE

Abonamentul are valabilitate timp de 30 de zile, iar sedintele ramase nu se reporteaza

YOGA

PRETURI (in lei) GRUP (minim 3, maxim 6 copii sau 5 adulti) INDIVIDUAL
Copil Copil + Insotitor Adult Copil + Insotitor Adult
Sedinta 80 170 90 250 200
Abonament
4 sedinte
240 510 270 750 600
Abonament
8 sedinte
480 1.020 540 1.500 1.200
Abonament
12 sedinte
720 1.530 810 2.250 1.800

Studioul de Yoga in salina sau locul unde mintea se linisteste de la tumultul care este viata

Venim pe lume purtand pe umeri o karma – karma noastra dintr-o alta viata, karma parintilor, a rudelor. Nu stim, nu intelegem, dar se intampla sa traim un moment ce ne releva o problema, o situatie pe care nu putem sa o explicam sau poate chiar o boala. Si atunci incepem sa cautam o cale de a intelege, de a rezolva. O cale spre noi, spre sinele nostru real.

Aici intervine, daca avem inspiratia, sansa sa ne indreptam spre yoga, un studio de yoga si un profesor specializat.

Un studio de yoga este nu doar un loc frumos, cozy, cald si primitor, nu este doar locul amplasat intr-o zona facila, dotat corespunzator, este si locul unde profesorii sunt dedicati si practica yoga pentru ceea ce reprezinta YOGA.

Un studio este locul unde pasim cu sufletul deschis spre noi, unde gasim inspiratie, pe langa profesori dedicati. Gasim o imbinare intre ‘a trai constient si prezent’ si relaxare, timp pentru noi si spre noi.

Un studio de yoga este locul unde gasesti clase dinamice, dar si specifice (relaxare spate, deschidere piept, deschidere coapse), este locul unde poti gasi clase de relaxare, meditatie, dar si evenimente holistice ce te pot ajuta catre un trai sanatos si constient.

YOGA nu este doar practica, yoga este o stare a noastra, cand daruim, cand renuntam la atasamente, cand practicam non violenta, cand suntem rabdatori si empatici,  cand zambim, cand imbratisam sau ascultam, toate acestea tot Yoga sunt.

Un studio de yoga este locul unde gasesti sustinere pentru calea ce vrei sa o urmezi, unde ai incredere sa te deschizi catre tine, catre liniste, practica, echilibru. Este locul unde respiri bucurie, respiri prezent, constient, aici si acum, in echilibru cu tine, pornind de la lumina ce intra in studio, la profesorul care te ghideaza, la salteaua pe care o simti sub talpi, de la respiratie – si ajungand la practica, fara sa judeci, fara conditionari, doar observand.

Un studio de yoga este locul unde pasesti fara masti, fara retineri, cu incredere.

Un studio de yoga in salina este locul unde toate acestea iti aduc si beneficii suplimentare – intarirea sistemului imunitar si un excelent ajutor natural in combaterea infectiilor respiratorii, sinuzitei, astmului bronsic etc.

 

Namaste!